"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"


A Szeretet üzenete
"Mert tudd meg: e szóban: haza, foglaltatik az emberi szeretet és óhajtás tárgyainak egész öszvessége. Oltár, atyáid által istennek építve; ház, melynek gyümölcse feltáplált; szülőid, hitvesed, gyermekeid, barátid, rokonaid s polgártársaid: egytől egyig csak egészítő részei annak."
Kölcsey Ferenc




M E G H Í V Ó  A D V E N T I előadásra

"A mártírok, az ártatlan áldozatok, a kisemmizettek tisztességes igazságtétele és teljes kártérítése lassan hat évtizede várat magára, míg a sátáni rablók és gyilkosok a legnagyobb jólétben, sőt nem ritkán még elismerésben is részesültek, részesülnek. A mindenkori hatalom álszent válasza az igazságtételre mindeddig, hogy - az ország nehéz helyzetben van! -"

S ó l y o m  I l d i k ó
színművész
"Összetört - szétszakadt - elillant: a Sólyom tábornok - per utóélete"
"Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra, / s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg, / befonták életét vad kényszerképzetek. Oly korban éltem én e földön, / mikor besúgni érdem volt s a gyilkos, /az áruló, a rabló volt a hős, - s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, / már azt is gyűlölték, akár a pestisest. Oly korban éltem én e földön, / mikor ki szót emelt, az bújhatott, / s rághatta szégyenében ökleit, - az ország megvadult s egy rémes végzeten vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.." Radnóti Miklós Töredék (részlet)

F e r e n c z  É v a
színész, énekművész
Magyar Örökség-díj, Tinódi-lant díj, Széchenyi Társaság díj tulajdonosa és a
Magyar Kultúra Lovagja

Helyszín
Bp. XII. kerületi MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
Klub 2. terem
(MOM) Bp. XII. ker. Csörsz u. 18.

Időpont
2007. december 11. (kedd) 18. óra.

Nemzet Emlékezés Harangja Alapítvány
HEGYVIDÉKI Trianon Társaság



MEGHÍVÓ

Nagy Attila: "EUROKOMMUNISTA EGYETEMVÁROS" című új könyvének bemutatója a Debrecen Könyvszemlén - az UROPATH és PÜSKI standnál.

Nyitva dec. 8-án, szombaton is, 10-17 óráig.

A könyvben az Egyetem eltitkolt szabadkőműves és szocialista története, Kenézy Gyula életrajzától Fésüs Lászlóig.



A SzabadkőművEsség Igazi Arca (Magyarul)

http://youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE



Átadták a Prima Primissima Díjakat
2007-12-07 22:24 Barikád.hu

Prima Primissima DíjPrima Primissima DíjPénteken este tíz kategóriában adták át a Prima Primissima Díjakat a Művészetek Palotájában. A díjat Demján Sándor alapította 2003-ban "a magyar értelmiség eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet és kultúra fejlesztésének pártoktól független erősítése" céljából.

A díjazottak:

      Tandori Dezső költő
      Lukács Sándor színművész
      Glatz Ferenc történész
      Hankiss Elemér szociológus
      Finta József építész
      Rangos Katalin újságíró
      Perényi Miklós gordonkaművész
      Jankovics Marcell filmrendező
      Egerszegi Krisztina olimpiai bajnok



Az 56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-'56) profiltisztítást javasol a Prima Primissima Díj kategóriáit illetően. Így elkerülhető lenne, hogy összekeveredjen a filmrendezői és az ügynöki tevékenység. Amennyiben a díjat alapító Demján Sándor ragaszkodna a kiemelkedő titkosszolgálati tevékenység díjazásához, úgy a konfliktus feloldható lenne, ha az ügynökök és SZT-tisztek számára külön kategória kerülne bevezetésre.

Akár sajnálhatjuk is, hogy ez eddig nem létezett, hiszen parádés mezőny gyűlt volna össze. A három versengő jelölt lehetett volna, mondjuk Szabó István Oscar-díjas filmrendező (művésznevén Képesi Endre), Szepesi György (Galambos) és a D-209-es Medgyessy Péter, egykori miniszterelnök.


Budapest, 2007. december 8.

dr. Szerdahelyi Szabolcs
a DEPORT-'56 elnöke



SZER-ESTE /2007. december 11-én /kedd/ 18-20-ig
a Magyarok Háza - Bartók-termében


Vörös Péter torok-énekes ad elő szerzői lemezéről dalokat gyertya-szer keretében.

Ezt követően előadást tart:
"A magyari lelkiősméret felvállalásáról és az életerő kapcsolatáról"
belépődíj: 550 ft



Együtt a Haza-dombjánál

December 5-e nemzeti mementová vált, nemcsak a gyász, hanem az ébredés napjává. A Magyar Együvé Tartozás eszméjének jegyében a MAGYARORSZÁGÉRT KULTURÁLIS EGYESÜLET, mint szervező, a PROFESSZOROK BATTHYÁNY KÖRE, a RÁKÓCZI SZÖVETSÉG, a BOCSKAI SZÖVETSÉG, a MÁRCIUSI CHARTA, az ÖRÖKSÉG NÉPFŐISKOLAI SZÖVETSÉG, a MAGYAR ADÓFIZETŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE, a HUN FOKOS SZÖVETSÉG, a GLÓRIA VICTIS ALAPÍTVÁNY, a MAGYAR VÁR ALAPÍTVÁNY, a MÁRTON ÁRON TÁRSASÁG szervezetekkel együtt szeretettel vár mindenkit
2007. december 9-én vasárnap 15 órakor
a Haza-dombjánál tartandó ünnepségre!
(Bp. III. kerület, HÉV Tímár utcai megálló, Duna-part '56-os zászló)

Gyülekező: 14 óra 45 perckor
Az ünnepség rendje:
15.00 :
- Az egybegyűltek köszöntése a Magyar Együvé Tartozás napján - Dr. Kelemen András országgyűlési képviselő (Magyarországért Egyesület)
- Sajó Sándor: Hit. Elmondja Csabai János.
- Himnusz - Gulyás Dénes intonációjával.
- Ft. Schönberger Jenő szatmárnémeti, Ft. Tempfli József nagyváradi római katolikus püspök és
Nt. Tőkés László királyhágómelléki református püspök üdvözlő sorainak felolvasása.
15.15 -16.00:
Jövőbe tekintő, cselekvésre ösztönző néhány perces beszédek:
- Molnár V. József (Örökség Népfőiskolai Szövetség) beszéde.
- Mátyás Sándor (Gloria Victis Alapítvány) beszéde.
Kobzos Kiss Tamás énekel.
- Herpai Sándor (Magyar Vár Alapítvány) beszéde.
- Dr. Pócs Alfréd (Hun Fokos Szövetség) beszéde.
- Dr. Kreczinger István (Bocskai Szövetség) beszéde.
Juhász Zoltán furulyál, Fábián Éva énekel.
- Dr. Szűrös Mátyás v. Köztársasági Elnök beszéde.
- Dr. Vajna Zoltán (Professzorok Batthyány Köre) beszéde.
- Czakó Gábor (Márciusi Charta) beszéde.
Benkő Dóra énekel.
16.00:
- A résztvevők a Haza-dombjára szórják a magukkal hozott földet.
- Délvidéki testvéreink üzenete.
- Ismertetjük a résztvevő szervezetek közös nyilatkozat-tervezetét.
Mottója: "Tegyünk együtt a szétszakítottság ellen! - Délvidéki testvéreink nélkül a nemzet árva!"
- Babits Mihály: Áldás a magyarra. Elmondja Csabai János.
- Szózat, Székely Himnusz, Boldogasszony Anyánk, Tebenned bíztunk.
16.30:
- Elbúcsúzás.

Minden résztvevőt kérünk, hogy a rakparti út és a hév-sínek fölött átívelő felüljárón közelítse meg az ünnepség helyszínét! Közvetlenül a helyszínnél autóval parkolni nem lehet.. Felhívjuk a kedves résztvevők figyelmét arra, hogy rendezvényünk szabad téren kerül megrendezésre, így ennek megfelelő, minél melegebb öltözékben jelenjenek meg.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

TITKOSSZOLGÁLATUNK JELENTÉSE

2007.december hónap folyamán, pontosabban a karácsony előtti napokban, egy Gyurcsány Ferenc nevű terrorista, akit a politikai alvilágban Fletóként, vagy El Qóróként is szoktak emlegetni, a Hazánkba beszivárgott bandájának segítségével bombamerényleteket tervez a nagy bevásárlóközpontokban.

Ez az elvetemült bűnöző már eljátszotta ezt a kisded játékát, amikor Szlovákiából beszivárgott terroristák merényleteivel fenyegetőzött, s e miatt jelentős összegeket költött, teljesen felesleges, csalárd módon, a rendkívüli, fokozott rendvédelmi, elhárítási akciókra.

Úgy hírlik, hogy most az emberek békés karácsonyi készülődésének, nyugalmának megzavarásán túl, azt is tervbe vette, hogy az általa elképzelt, de időben felszámolt robbantási kísérletekkel a nemzeti radikális erőket próbálja majd lejáratni, valamint polgárháborus helyzet látszatának keltésével, újból jelentős kiadásokkal kívánja megterhelni, az amúgy már majdnem teljesen üres államkasszát.

A jelentésből kitűnik, hogy ez a gátlástalan, felelőtlenül hazardírozó, politikai maffiózó, szorult helyzetéből kíván előre menekülni, s az ellene fordul, felháborodott közhangulatot igyekezne a nemzeti oldal ellen fordítani.

A jelentés megállapítja, hogy most egy távolabbi országból toborzott terrorista banda aknamunkájára számít. Nevezetesen az izraeli "Fekete Kaftán" bűnözői csoport tanácsait, és segítségét venné igénybe, akiknek kimondott célja Magyarország felvásárlása is.

Kérjük magyar testvéreinket, ne higgyenek a várhatóan felröppenő alantas híreszteléseknek. Ha a bár szegény, de szeretetben gazdag, meghitt karácsonyi ünnepek közepette erre, az életünket megnehezítő bűnözőre gondolnak, legyenek abban biztosok, hogy büntetését nem kerüli el.

Áldott karácsonyt.

NaHÖK
Vass István

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Fodor: "A konvergencia-program az alapvető probléma"
2007. december 8., szombat 10:45 InfoRádió

A legfrissebb adatok szerint a magyar gazdaság növekedése egy százalék körül van. Az Ericsson Magyarország elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a magyar gazdaság szerkezetét mielőbb meg kellene változtatni, mert kezd kritikussá válni a kilábalás esélye.

Alapvető probléma az, hogy egy olyan konvergencia-program adja a forgatókönyvet tavaly óta, amely az első két évre eleve kijelenti, hogy a gazdaság növekedése csökken - hangsúlyozta az Arénában Fodor István.

Ez azért veszélyes, mert a gazdaság forrástermelő szegmens, amelyre egy ilyen átalakulásnál nagy szükség van. Arról nem beszélve, hogy társul értéktermelés-csökkenéssel is - tette hozzá az Ericsson Magyarország elnöke, az oktatásból kivont forrásokra utalva.

A magyar gazdaság szerkezetét minél előbb meg kellene változtatni, mert kezd kritikus lenni a kilábalás esélye - vélekedett Fodor István, aki szerint az elmúlt másfél évtizedben kidolgozott programok mindig fiskálisak voltak - vagyis felülről próbáltak valamilyen összeget szétosztani.
Hanganyag: Mond Attila

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Lefizették a magyar pártokat? - svéd vizsgálat a Gripen-ügyben
07.12.8 12:02 NAPI Online

Várhatóan már a jövő év elején megindul az a svéd vizsgálat, amely a Gripen-beszerzések magyarországi szálait igyekszik tisztázni - értesült a Népszabadság.

Teljes titokban zajlik a Gripen-ügyben indított svéd ügyészi eljárás magyarországi nyomozásának előkészülete. A lap szerint Christer van der Kwast svéd nyomozóügyész, pontosabban a svéd államügyészség diplomáciai csatornákon már bejelentkezett a magyar kormányhoz, hogy a vadászrepülők beszerzése körüli visszásságok magyar szálainak felderítéséhez engedélyt, illetve segítséget kérjen.

A lap szerint az ügy legfontosabb szereplője Alfons Mensdorff-Pouilly gróf, aki ellen egyébként az osztrák hatóságok is nyomozást folytatnak. A New York Times nemrég azt írta: a CIA jelentése szerint a Gripent gyártó BAE Systems brit csoport dollármilliókat fizetett "nagy magyar pártoknak", hogy nekik kedvező döntés szülessen.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Magyar Köztársaság nevű vállalat sorsa: miután csődbe menedzselték, viszik a maradék kasszapénzt
2007.12.08.

A tervezett társadalom- és egészségbiztosítási "reform" valójában törvényesített országprivatizáció (=országrablás)

"Az egészségügyben is nekünk, polgároknak kell a középpontban állni, az egészségügyi rendszernek bennünket kell kiszolgálnia. Erről szól a biztosítási rendszer átalakítása, amely egybiztosítós rendszer marad, több pénztárral - írta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök internetes blogjában pénteken." (MNO, Gyurcsány: Marad az egy biztosító, de több pénztár lesz, 2007. december 7. 17:59)

Az egészségügyi és társadalombiztosítási reform bevezetése ellen számtalan érv elhangzott már. Ezek közül most azt hangsúlyozzuk, hogy amennyiben a kormány ezen önkényes intézkedését az Országgyűlés jóváhagyja, az gyakorlatilag a társadalom kirablásának törvényesítése lesz. Ugyanis a több biztositós rendszer elhagyása ellenére ez a "reform" valójában egy tranzakció, ami magánemberek állami kasszába befizetett magánpénzét osztja ki privát cégeknek, illetve Kóka-Gyurcsány e legutóbbi manővere szerint, privát pénztáraknak. És köztünk nincs senki, aki beleegyezett vagy tervezne beleegyezni saját kirablásába.

A Kóka-Gyurcsány féle egészségügyi és társadalombiztosítási reform azzal egyenértékű művelet, mintha egy részvénytársaság a részvényesek által befizetett összegeket nem a részvényeseknek fizetné vissza, hanem a vállalatvezetők részére és azok privát cégei ill. pénztárai zsebébe rabolnák át.

Azok után, hogy tavaly ősszel az Országgyűlés megszavazta annak törvényességét, hogy alkotmányellenes úton is kormányzási joghoz lehet jutni Magyarországon, ez év december 17-én újabb durva alkotmányszegés válik majd alkotmányossá annak parlamenti elismerésével, hogy a magyar társadalmat annak kormánya szabadon kirabolhatja.

Efféle fehér galléros bűncselekményekért jogállamokban bíróság elé kerülnek a vállalatvezetők és sok éves szabadságvesztéssel sújthatók. Amennyiben keresztül-erőszakolják ezt a monumentális privatizációt is, ki fogja bíróság elé állítani a Magyar Köztársaság vállalatának Kóka-Gyurcsány "kormány-menedzsmentjét", pontosabban kasszarablóit, könyvhamisítóit és a vállalatot csődbe juttató vezetőit, akik éppen egy egész ország részvényeseit rabolják és a vállalat maradék bank- és kasszapénzét is elhordják?

(FÚSZ-NIM)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Lisszaboni Szerződés
(http://eunyet.hu/hirlevel/Lisszaboniszerzodes2007.doc)

Az Európai Unió Tanácsa nyilvánosságra hozta a Tagállamok Kormányképviselőinek 2007. december 3-i Konferenciáján elfogadott "Lisszaboni Szerződés az Európai Unióról szóló szerződés és az Európai Közösséget létrehozó szerződés módosításáról" c. dokumentumot, amely a két szerződés módosításának pontosítását tartalmazza. (jobb egér + "Cél mentése más néven")

A dokumentum a szövegegyesítés segédeszköze. A szövegegyesítést a Külügyminisztérium december 13-a előtt ígéri. Mivel eddig nem hozták nyilvánosságra, ezért (az alábbi okból) kénytelen voltam megelőzni a hivatalos közlést, másodszor elvégezve a szövegegyesítést. (http://eunyet.hu/hirlevel/Lisszaboniszerzodes2007.doc(1)).

Gyurcsány Ferenc december 13-án elsőként akarja aláírni a Lisszaboni szerződést, amely ratifikálását a Fidesz is támogatja.

A Lisszaboni Szerződés (eddig használt nevén: EU Reformszerződés) "lényegesen és közvetlenül befolyásolja az Unió állampolgárainak életét, módosítja a nemzeti intézmények működését, európai szintre delegál nemzeti jogokat", "az alkotmányos szerződésben sokkal szélesebb jogokat kívánnak biztosítani a tőkének, mint a munkának", "a 'munkához való jog' alapelvét megváltoztatták 'a dolgozáshoz való joggá', azaz többé nem ismerik el a szerződéses munkához való jogot", "a tőke szabad versenyét kiterjesztették a közszolgáltatásokra is, így piaci törvénynek rendelik alá az egészségügyet, az oktatást, a közlekedést, a postát, a víz-, gáz-, villany-szolgáltatást", "kihagyják az alapvető jogok chartáját, és csak említést tesznek arról, hogy a chartában foglaltak betartása jogilag kötelező erejű". (Idézetek az Európai Parlament GUE/NGL csoportjának 2007. július 29-én kiadott közleményébol)

Ennél fogva olyan közérdekű adatokat tartalmaz a Lisszaboni Szerződés, amely
1. megismerése alapvető joga minden magyar embernek (Alkotmány 61. §), és
2. "az Unió valamennyi népének joga, hogy közvetlenül szavazzon az új alkotmányos szerződésről, és ezt a jogát ne engedje át a parlamentnek." (Idézet a fenti közleményből.)

A Szent Korona Szolgálat mindkét tevékenységet végzi.

1-hez: A most nyilvánosságra hozott szerződés-szöveg azoknak szól, akik részletesen akarják megismerni a jogi nyelven fogalmazott dokumentumot.
December 15-én tartjuk meg annak a tájékoztató kiadványnak a sajtótájékoztatóval egybekötött bemutatóját, amely elemzi a Lisszaboni Szerződést és azzal részenként szembeállítva bemutatja a Szent Korona eszmén alapuló Gondoskodó Magyarország programját. (Ez "Az EU Reformszezodés összehasonlítása a Gondoskodó Magyarországgal" c. anyag átdolgozása) A könyvben szerepelnek azok a dokumentumok is, amelyek a Hazánkat nyomorba döntő EU sarc összetételét és nagyságát bizonyítják. A tájékoztató anyag része egy DVD, a Mosonmagyaróvári VTV elemző sorozatával, egy CD, mintegy 10 ezer oldal ismeretalapozó irodalommal, valamint a Szent Korona Szolgálat kitűzője.

2-höz: Az Alkotmánybíróság előtt van annak a népszavazást előkészítő aláírásgyűjtésnek az engedélyezése, amely arra szolgál, hogy a Lisszaboni Szerződés elfogadását vagy el nem fogadását közvetlen népakarat-nyilvánítás döntse el(2).
Amennyiben december 13-áig nem hoz az Alkotmánybíróság aláírásgyűjtést engedélyező határozatot, akkor a 15-i rendezvény demonstráció is lesz az ismételt "rólunk, de nélkülünk" módon történő döntés ellen.
"Veled Európa, de nélküled EU!"
- ez a címe a kiadványnak és ez a jelmondata annak a Szolgálatnak, amelyet a Szent Korona eszme győzelméért végzünk.

Ehhez kérem mindannyiunk számára a Magyarok Istene erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.
Így lesz!

Kelt Szegeden, 2007. november 20-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája


1 Források, munkaanyagok:
a./ Az Európai Unió elsodleges joga (jobb egér + "Cél mentése más néven") az Európai Unió alapját képező szerződések és kapcsolódó okmányok szövege a csatlakozás után hatályos, egységes szerkezetbe foglalt változat © Igazságügyi Minisztérium, Európai Közösségi Jogi Főosztály
b./ Lisszaboni szerzodés az Európai Unióról szóló szerződés és az Európai Közösséget létrehozó szerződés módosításáról,
c./ A Lisszaboni Szerződés 5. cikkében említett megfelelési táblázatok

2 Népszavazás kezdeményezés
Az Országos Választási Bizottság - 300/2007. (VIII. 23.) határozata
Kifogás az OVB határozata ellen

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Manipulált filmanyag Malina Hedvig kihallgatásáról
[ 2007. december 08., 12:30 ] Erdely.ma

Elképzelhető, hogy a rendőrség megsemmisítette Malina Hedvig kihallgatásának felvételének egy részét. A hiányzó három óra miatt a filmanyagot további vizsgálatnak vetik alá.

Roman Kvasnica, - Malina Hedvig ügyvédje - több mint egy éve hiába kérte a védence kihallgatásáról készült videofelvételt - csak a napokban kapta meg - olvasható a Magyar Nemzetben. A lap szerint az átadott DVD-n csak két és fél órányi anyag található, holott a nyitrai rendőrségen a kihallgatás tavaly szeptemberben öt és fél órán keresztül tartott. Az ügyvéd véleménye szerint a hiányzó három órányi filmfelvételt letörölték a hatóságok. Ha ez bizonyítást nyer - véli Malina Hedvig ügyvédje - a rendőrség súlyos bűncselekményt követett el.

Ladislav Guzíkot, anyitrai nyomozás vezetőjét a jövő héten hallgatja ki a főügyész által kinevezett speciális csoport - írja a Magyar Nemzet.

Duna TV

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Czakó István: A Magyar Gárda Mikulása Hajdúszoboszlón
2007.12.07.

December 6-án este felemelő élményben volt részem.

Gárdista barátaim elhívtak Hajdúszoboszlóra, ahol a Magyar Gárda H-B megyei tagjai, egy Mikulás ünnepségen vettek részt.

Kíváncsi ember vagyok, ami egy újságírónak kifejezetten jól jön, ezért elmentem velük Szoboszlóra (magunk között - itt Hajdú-Biharban - csak így mondjuk). Este 5 óra előtt kb. 15 perccel érkeztünk a helyi művelődési házba. Megvallom, megdöbbentem. Az előtér dugig volt gyerekekkel, szülőkkel. Nem ez döbbentett meg, hanem az, hogy hátrányos helyzetű, első sorban roma gyerekek és szüleik voltak ott. Izgatottan várták a Mikulás ünnepséget.

A nagyterem megtelt sok-sok csillogó szemű gyerekkel. Elkezdődött a műsor, amit a Jobbik szoboszlói szervezete rendezett, és a Magyar Gárda tagjai díszsorfalat álltak a színpad előtt, mellett.

Pillanatok alatt fergeteges hangulatot varázsoltak az előadók. A Krampusz ragyogó énekeket adott elő, és bevonta első perctől a gyerekeket. Egyik roma fiatalembert felcsábította a színpadra is, és jó érzés volt látni, ahogy oldottan válaszolt a feltett kérdésekre. Természetesen ajándékkal távozott, amit a Krampusz adott át.

Azután megérkezett a Mikulás, aki nem csak a gyerekek nyelvén értett, hanem kitűnő zenét is szolgáltatott segédjével (a Krampusszal) együtt. Volt ott szaloncukor eső, csoki eső, sőt mandarin is hullott a hallgatóság közé.

Miközben a gyerekek és szüleik is élvezettel hallgatták a műsort, sőt részt is vettek benne, eljött a nap fő eseménye. A Magyar Gárda tagjai megajándékozták a résztvevő gyerekeket. Megható volt látni, amint a gyermekek csillogó szemmel, örömmel mentek a különféle finomságokért, csomagokért.

Szem- és fültanúja voltam ennek a kedves eseménynek. Magam is együtt énekeltem a kedves énekeket, együtt a sok-sok gyerekkel.

Ami személyes különleges élményem, szeretném megosztani önökkel. Amikor felhangzott a hívás, hogy a gyerekek menjenek előre, hogy a csomagokat átvegyék, a mellettem elmenő egyik roma kisfiú rászólt társára, hogy "vigyázz a bácsi lábára". Mivel nem titok, hogy mozgássérült vagyok, megdöbbentett ez a figyelmesség.

Köszönöm Gárdista barátaimnak, hogy magukkal vittek erre a szép rendezvényre!

ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT EGÉSZ HAZÁNKNAK!
ÉLJEN MAGYARORSZÁG!

Czakó István, FÚSZ, 2007.12.08.







2007(1707).12.08.

Egységben a Szent Koronával!
Az Atya, Anya és Fiú: a Maniheista szentháromság

Petíciózás

BANNERCSERE

Dobogó
Best of Gyurcsány 2
tovább dübörög a hazugság

és gyűjtemény
Hírháló archívum CD
Programajánló!
FEKETELISTA
Székely miatyánk
Magyar Arcképcsarnok
Nemzeti Hírháló blog
Egységben a Szent Koronával!
Civil Jogász Bizottság
Nemzeti Jogvédő Alapítvány

Újra Zenit TV
Erdélyi tájakon
Trianon Emlékmű
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Feltöltődés zenével
Hírvonal: 1/222-0343

Szórólapjaink
MINTA 1
MINTA 2
MINTA 3


Ingyenes Winamp programmal
Hírháló rádió

 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2


Csatlakozz!
Gyurcsány futam!

December. 8- án induljanak el a városok Budapest irányába!
Főszervezők:
Pécs: Bózsa Attila 30/4748-696
Budapest: Balogh Béla 20/9160-029
Szekszárd: Horváth Anita 20/557-0735

Városok szervezői:
•Szeged: Ignáth Imre: 70/2122-347
•Eger: Sziki Károly: 20/8062-377
•Debrecen: Ágoston Tibor:20/2215-325
•Nyíregyháza: Ágoston Zoltán: 20/579-5347
•Nagykanizsa: Ladányi Istvánné: 70/3860-722
•Békéscsaba: Koczhia Tünde: 70/3379-592
•Kalocsa: Bukor Ferenc:20/434-0088
•Monor: Vér Judit: 30/466-4832
•Ócsa-Szszmiklós: Kis Dániel: 70/231-4141
•Budakeszi: Forró Gábor: 20/353-5749
•Várpalota:Budai László: 30/360-5935
•Üröm: Kérges Gábor
•Verőce: Molnár László: 70/3627-047
•Győr: Nagy Gergely: 20/959-2220
•Gödöllő: Raj Tamás: 30/634-3563
•Fót:Vince Barnabás: 30/392-4198
•Bicske:Kispál Kinga: 70/249-1691
•Érd-Parkváros: Mayer József: 70/311-1012
•Székesfehérvár: Kaszás István: 20/352-2605
•Csorna: Márkus Tibor: 70/228-3866
•Göd: VassIstván: 70/2752197
•Szombathely: Virág Kristóf: 20/224-4045
•Pécs és környéke: Burkus Zoltán: 70/575-6668
•Dunakeszi: Molnár Pál 20/382-3082
•Szentendre: Jónap Gergő 06/70-503-0069

Budapest:
•IV. ker. Berzsál László 20/368-2731
•XVI. ker. Éles Gyula 20/3460-037
•XV. ker. Takács András 20/9714-600
•XIII. ker. Mező József 30/2246-898
•XXIII. ker. Tatár József 30/2331-694
•XX. XXI. ker.Fáber Károly 30/4898-220
•XI. ker. Kolompár János 20/3950-774

Pécs, Szekszárd, Békéscsaba, Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Siófok, Fót, Gödöllő, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Csorna, Szeged, Győr, Érd, Diósd, Tárnok, Monor, Kalocsa, Budakeszi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Budapest, Várpalota, Üröm, Verőce, Bicske, Göd, Szombathely, Mohács, Dunakeszi, Szentendre,...


 
A hírlevelekben megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.
Nyomtatás | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés | Vendégkönyv
Feliratkozás | Leiratkozás | Szüneteltetés | Nagyobb betű | RSS | Levelezőlistánk