"...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk!"
Dsida Jenő



NÉZZE A ZENIT TV-ben
(07. 11.01.) 22:00- 23:00 h-kor

A MAGYAROK VILÁGA -c. nemzetpolitikai magazint

VENDÉG:
DR. DRÁBIK JÁNOS

A Zenit TV egyenes adását a következő honlapról elindítva lehet nagyszerű kép- és hangminőségben venni: http://dobogommt.hu/dobogo/main.php
A honlap baloldali oszlopában megtalálható a már ismert kis Tv -készüléket. Ráklikkelve a RealPlayer-rel nézhető.

AMERIKAI -KANADAI (HÁROM HETES) UTAZÁSOM MIATT- A CIVIL JOGÁSZBIZOTTSÁG DELEGÁCIÓJÁT KÍSÉREM EL- FELVÉTELRŐL LÁTHATÓ.
Minden csütörtökön lesz műsorom!

--------
M.Szabó Imre
Magyarok Világa, műsorvezető-szerkesztő
Az adás megtekinthető:
www.zenittv.hu - http://dobogommt.hu/dobogo/main.php élőben
www.mszaboimre.hu - másnap
www.tornado/cwi.magyarokvilaga.htm



M E G H Í V Ó

Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és barátait
a HEGYVIDÉKI Trianon Társaság és a Nemzet Emlékezés Harangja Alapítvány előadására.

Dr . H o r v á t h  A t t i l a
A MORVAI Bizottság - Cívil Jogász Bizottság tagja
"Magyarország 2006. októbertől 2007. novemberig !"

R E I N E R  P É T E R
Magyarország az én HAZÁM !

P O K O R N I  J Á N O S
volt elitélt
"Milyen volt az ÁVH börtönében ?"

Műsorvezető
Dr. Galla János

Helyszín
Bp. XII. kerületi MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
Klub 2. terem
(MOM) Bp. XII. ker. Csörsz u. 18.
Időpont
2007. november 8. (csütörtök) 18. óra.
A változtatás jogát fenntartjuk)



*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Gyurcsány: szélsőségesek szennyezik a jobboldalt
2007. október 31. 10:50 | Forrás: MTI

Magyarországon egy illúzió került válságba, az, hogy az ország erőfeszítés nélkül modernizálható - mondta Gyurcsány Ferenc a 168 Óra című hetilap friss számában megjelent interjújában.

A miniszterelnök szerint szélsőséges magatartásra kész emberek legfeljebb néhány ezren vannak, de ez a jelenség "aktívan fertőz. Szennyezi a magyar jobboldalt s ezen keresztül az egész demokratikus berendezkedést". Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy "2006-ban ezek a fickók azt az üzenetet kapták, hogy 'hazafias cselekedet' benzines palackot hajigálni, antiszemita jelszavakat kántálni az utcán". Akik legutóbb az utcán voltak, azok "máig úgy hiszik, hazafiak" - fűzte hozzá.

Gyurcsány szerint nem az ország van válságban, hanem egy illúzió. Úgy fogalmazott: "Az a közös tévhit, hogy az az ország erőfeszítés nélkül modernizálható. És persze válságban van a jobboldal, amely történelmi jogának tekinti a kormányzást, és újabban csak veszített. Az ebből fakadó csalódásra válasz a radikalizmus és az erőszak" -

"Hogy az ellenzék meg akar szabadulni tőlem, megértem. Hogy olyan hangulatot akar kelteni, amelyben félre lehet állítani, az is világos. Hogy a szocialista párt (...) kritizál (egyesek ennél is tovább mennek), nem tartom elfogadhatatlannak" - mondta az MSZP elnöke, miniszterelnök, hozzátéve: ha valakinek van jobb elképzelése, "ne fosszon meg bennünket a lehetőségtől".

2009-re a gazdaságban "el fogunk érni oda, ahova ígértük" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a kormány 2008 második felétől elindít "egy offenzívabb, építkező politikát".

Gyurcsány Ferenc szerint az ország a politika rövidlátása, gyávasága miatt került rossz helyzetbe, és a jelenlegi vezetők az elsők, akik szakítottak ezzel a szemlélettel, "miközben az ellenzék hazug módon egyszerre szónokol szociális válságról, magas költségvetési hiányról, alacsony növekedésről és arról is, hogy változtatni kéne. Egyébiránt meg maradjon minden a régiben".

STOP

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Kitörés a kóma előtti állapotból

Magyarország és a Világ betegségben szenved.

Mivel Hippokratész óta mindenki számára egyértelmű kell legyen, hogy "minden betegség a lélekből fakad", az is nyilvánvaló, hogy betegségünk lelki eredetű, és az is, hogy az egészség elleni támadást is a lélek érzékeli először.

A magyarságot azért részesítette a Teremtő a Szent Korona adományozásának kegyelmében, hogy részt vállaljon az Istenszülő feladatában - írta Molnárfi Tibor.

Ez a kegyelem súlyos - isteni mértékű - kötelezettséget határoz meg számunkra, mert azt jelenti, hogy képesek vagyunk érzékelni nemcsak saját egészségünk, hanem az emberiség egészsége elleni támadást. De nem megoldás nélküli, önfeladást, önpusztítást sugalló ez a küldetés, hanem meghatározza a védekezés módja mellett a gyógyulás utáni egészséges élet feltételeit is. Mindezt a Szent Korona Eszme adja, az előbbit a gondolkodási mód váltással (paradigmaváltással) összehívott Alkotmányozó Nemzetgyűléssel felépített szentkoronai önigazgatási rendszerrel, az utóbbit a Szent Korona Szabadság Alkotmányára épülő társadalmi együttélés szabályainak szentkoronai rendszerével.

Most azért van különös jelentősége annak, hogy a lélek érzékelését "meghallja" a magyar értelem és test is, mert a betegség már kóma szintű tüneteket mutat, nemcsak nálunk, hanem világszerte.

A kóma előtti utolsó perceit élő magyar (és európai) társadalom elleni mostani támadás célja, hogy
a beteg mielőbb kómába essék és ebből az állapotból ne is térjen magához.

Ezt igazolja Rogán Antal kijelentése: "egy olyan új kormány álljon fel, amelytől adott esetben nehezebb intézkedéseket is könnyebben elfogadnak az emberek"(1).

Csak a kóma az az állapot, amiben "könnyebben fogadhatják el" az emberek a "nehezebb intézkedéseket" vagyis a szenvedhetetleni iga további szorítását. A kómába ejtést előkészítő, tudatbénító áfium az a népszavazás, amely olyan kérdésekre kapott 300 ezer igen választ, amire a kérdést feltevő mondott nemet:
"A tandíjnak az a problémája, hogy a világ nagyon sok országában nem ebben a formában létezik, ahogy most nálunk fizettetni akarják. Vannak alternatív megoldások - tette hozzá.
A fideszes politikus szerint ugyanez jellemző a vizitdíjra is, amelynek célja az egészségügyi rendszer túlterheltségének csökkentése. Ezt másféleképpen is be lehet vezetni, például a biztosítókon keresztüli ellenőrzéssel - vélekedett a polgármester." - mondta Rogán az előbb idézett nyilatkozatában.

Vagyis
nem a kómába ejtésen keresztüli halálos ítélet ellen "harcol" a FIDESZ, hanem a végrehajtás módja ellen.
Akkor tud csak azért lelkesedni az ember azért, hogy nem nyakdörzsölő kötéllel akasztják fel, vagy nem okoz szenvedést az életlen bárd, mert élesre fogják cserélni, ha nincs tudatánál.

Ennek a "nehezebb intézkedéseket" jelentő támadásnak a tervét jelenti az EU "reformszerződése".
Most ugyanaz - az Orbán Viktor október 23-i beszédében(4) istenített -, globalizáció helytartójaként, EU néven diktátorkodó Nyugat fenyeget bennünket, amely ezeregyszáz éve is ezt tette. Akkor Árpád apánk felmérte az ellenség támadási módját és eszközeit (taktikáját), és ez alapján felkészülve nemcsak visszaverte a támadást, hanem meg is semmisítette az ellenséget, ezzel
megőrizte a hűségen és szereteten alapuló szabadságunkat.

Megmentette az ősi egyistenhit - Szent Koronával kegyelmezett - tisztaságában élő egyetemes magyarságot az "ósdi judaizmus"(2) által fertőzött, a keresztény értékrendet eláruló, judeokeresztény szennytől.

907-ben a törzsek gyulái nem tudtak közös védelmet szervezni, mert nem érezték és értették, hogy az állammá vált (természetes érdekközösségbe szerveződött) egyetemes magyarság egységben megmutatkozó Igazság-hordozó, erkölcs-alapú ereje az, ami ellen szövetkeztek az oltár-trón vérfertőző gyalázatában élő szennyesek.

Amikor már a bajorokhoz a többi germán, a frankok és taljánok is csatlakoztak ellenünk, akkor az élete delelőjét már jócskán túlélt Árpád kündünek kellett egységbe hívnia a nemzetet, felkeltve a "magamért" helyére lépő "magunkért" tisztaságának önvédelmi természetes ösztönét, megmutatva minden törzsnek, minden embernek a rá leselkedő veszélyt és ezzel szembeállítva hagyományaink embert-szolgáló értékrendjét.
Így vált a szabadság őrzőjévé a hagyományhoz való hűség és az egymással szembeni szeretet.

Most az ellenség zsoldjába állt, önmagát "nemzetinek" mondott Orbán-törzs bűnbakká téve saját ikertestvérét, a Gyucsány-törzset, kivonja az önvédelemből azokat, akikben a kómát fokozni tudja.

A Gyurcsány-törzs ellenség mellé szegült gyulájának már nem érdemes ígérnie, hiszen saját szálláshelyén sem hisznek neki, ezért "bízzatok bennem" áfiummal vezeti a kóma felé és vonja ki az önvédelemből a táborába tartozókat.

A Kossuth téri szellem erejét érző, 2006. szeptember 17-éig egymástól elszigetelten élő törzsek (pártok, szervezetek) gyulái nem érezve a veszély elhárításának lehetőségét és módját, összegyűlnek egymás jurtájában (irodájában), napirendet készítenek, "önagyonüléseznek", népfrontot terveznek, kizárnak-bevesznek, díszszemlét tartanak, és nagy esküket tesznek az egységes önvédelemre, miközben mindegyik azon mesterkedik, hogy ő legyen az Első Gyula, és saját szálláshelyén (hívei táborában) nem az egységet, hanem saját érdekeiket szolgálja.

Június 23-án megegyeztek ellenségeink abban, hogy befejezik megsemmisítésünket. A Kossuth téri gyulák üléseztek, néha az éppen uralmat gyakorló helytartó ellen tüntettek.

Szeptember 17-én kiderült, hogy a gyulák közül ki az, akit az ellenség küldött és ki az, aki hűtlen hagyományainkhoz.

Október 5-én a bejelentette az ellenség, hogy elkészült a haditerv. A Kossuth téri gyulák még mindig üléseztek, néha az éppen uralmat gyakorló helytartó ellen tüntettek.

Október 10-én a hadvezér, az ósdi judaizmus főrabbija meghatározta a célt(3). A Kossuth téri gyulák még mindig üléseztek, néha az éppen uralmat gyakorló helytartó ellen tüntettek.

Október 19-én a helytartók aláírták a halálos ítéletet. A Kossuth téri gyulák még mindig üléseztek, néha az éppen uralmat gyakorló helytartó ellen tüntettek.

Október 23-án mindkét hivatalos törzs gyulája (elnöke) meggyalázza a szabadságot, a kóma-közeli állapotot fokozva saját szálláshelyük táborában(4). A Kossuth téri gyulák már előző napon elkezdték és 26-án fejezték be (egyelőre) eredmény nélküli tiltakozásukat, miközben egy szót nem ejtettek ötvenhat szabadság-üzenetéről.

Az ellenséggel nyíltan közösséget vállaló, parlamenti gyulák nem merték felvállalni megsemmisítésünk haditervének közzétételét, ennek ellenére október 28-án nyilvánosságra került (Szerzodés az Európai Unióról, Szerzodés az Európai Unió muködésérol). A Kossuth téri gyulák újabb ülésezést és az éppen uralmat gyakorló helytartó elleni tüntetést terveznek.
A törzsek gyulái ezeregyszáz év után önmagukban ismét alkalmatlanok arra, hogy egységet teremtsenek.

A kündünek kell ismét egységbe szólítani a magyarságot, felkészülve arra, hogy a gondolkodási módot váltani nem tudók és nem akarók e miatt gyűlölethadjáratot fognak kezdeni.

A Szent Korona által ránk kegyelmezett Istenszülői feladat végzése (a Szolgálat) mindannyiunk kötelessége, akár akarjuk, akár nem, akár tudunk róla, akár nem - írta Molnárfi Tibor.
Csak akkor fogjuk akarni, ha tudjuk is!

Ez vezette Árpád apánkat, amikor a gyulák közötti hatalmi harcnak véget vetve, őket összefogva, az értelmen keresztül erősítve az érzelmet, egységbe fogta a magyarságot.

A vesztünkre törő ellenség elleni védekezés alapja az, hogy
tudja mindenki, hogy őt, személy szerint mi fenyegeti, és azt is, hogy mit ad e helyett a Szent Korona Eszme értékrendje.

Ezen a héten elkészülök a megsemmisítés terve a Szent Korona értékrendje közötti területenkénti összehasonlítással, a jövő héten ez alapján egy tv-sorozatot készítünk.

November harmadik hetétől (12-étől) végigvisszük az országban a véres kardot, vagyis elmondjuk mindenkinek, hogy rá és családjára mi vár, ha győz az ellenünk indított nemzetirtás, és azt is, hogy mi lesz a sorsa a Szent Korona Országában.

Az ország bármely szálláshelyén élő gyula-testvéreim, minden magyar testvérem, bárhol él a Világon!

Szeretettel kérlek Benneteket, hagyjátok abba az értelmetlen ülésezéseket!

Mindannyian készüljetek fel és találjátok meg annak a módját szálláshelyeteken (településeteken, kerületeteken, nemzetiségetek, vallásotok, korcsoportotok és szakmátok szerint társadalmi csoportotokban), hogy mindenki megismerje jövőjének lehetőségeit a jelenlegi rendszerben és természetes hagyományaink szerint! (Pl. november 12-től nyilvános beszélgetések, DVD, írott anyag terjesztés.)

Vegyétek irányításotok alá szálláshelyeteken a Magyarság Adatbázist kialakító aláírásgyűjtéseket, az adatok rögzítését, és a kapcsolatok kialakítását, amelyhez leírásokat és útmutatásokat a http://szksz.hu honlapon találtok! (Mind jogilag, mind technikailag támadhatatlan és biztonságos!)

Alakítsátok ki szálláshelyeteken a Szent Korona Szolgálat csoportjait!

Készítsétek fel szálláshelyeteket az alsóházi (területi) és felsőházi (társadalmi csoportonkénti) képviselőjelölésre! A felsőházi képviselőjelöltek az Alaptörvény elkészítésében közreműködve is teljesítsék Szent Korona Szolgálatukat! (Alapot a Könyvtárban található összehasonlító elemzés szolgáltat, amelynek jelenlegi formája is használható!)

Készítsétek fel szálláshelyeteket a feltételek meglétekor azonnal összehívásra kerülő Alkotmányozó Nemzetgyűlésre, amivel kapcsolatos leírást a http://szksz.hu honlapon találtok.

Akinek lehetősége van, vállalja el a szervezését a november 5-e és 11-e közötti nyilvános tv-felvételnek, lehetőleg Győr-Moson-Sopron megyében!

Akinek lehetősége van, működjön közre abban, hogy minél több helyi tv vegye át az anyagot! (November 8-tól folyamatosan van erre lehetőség.)

Ha jónak tartjátok, akkor szervezzetek tüntetéseket, de mindig több szálláshely képviseletében, a Szent Korona Szolgálat nevében, csak a rendszer ellen és minden alkalmat felhasználva arra, hogy kitűnjék az, hogy a tiltakozás következménye a rendszernek és legyen összehasonlítás a Szent Korona eszme értékrendjével! Ezeken a tüntetéseken a Szent Korona Szolgálat zászlói mellett csak nemzeti- és árpádsávos zászló legyen, pártjelkép semmi esetre sem!

Általános tájékoztató eszköz a http://szksz.hu honlap, amelyen a térképeket, települési és kapcsolati adatokat folyamatosan naprakészen tartunk. Minden olyan szervezet honlapja, amely teljesíti a Szent Korona Szolgálatot, kapcsolódó része az általános tájékoztató eszköznek.

Kedves Magyar Testvérem!

Adj magadnak esélyt arra, hogy Szent Korona Szolgálatodat teljesítve részese legyél annak a küldetésnek, amely megvédi Hazánkat és Nemzetünket a ránk kimért nemzethaláltól és visszanyerje természetes egészségét, ezzel
a hagyományok iránti hűség és a szeretet tartsa meg örökké
szabadságunkat!

Kérem a Magyarok Istenének erőt, megvilágosítást és kitartást adó kegyelmét ahhoz, hogy
egységet alkotva minden magyar ember részese legyen nemzetünk önvédelmi harcának!


Így legyen!
Kelt Szegeden, 2007. október 28-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Rogán: kell a Fidesznek egy koalíciós partner
2007. október 31. 12:01 | Forrás: STOP

"Egyedül Orbán tudja a Fidesz egységét garantálni" A Belváros polgármestere szerint a Fidesznek szüksége lenne egy koalíciós partnerre. Rogán Antal a STOPnak arról is beszélt: milyen megoldást látna a polgármesteri összeférhetetlenségre. A Fidesz egykori "megmondóemberét" arról is kérdeztük, miként akarja kitiltani a randalírozókat a kerületből, és hogy vannak-e Zuschlag-csontvázak a Fidelitas szekrényében.

STOP: A Századvég-Forsense közvélemény-kutató cég legfrissebb felmérése szerint a Fidesz-szavazók jóval nagyobb arányban - 24 százalékuk - pártolnának át egy "képzeletbeli harmadik erőhöz". Az MSZP-s szavazóknál ez az arány 5 százalék. Elgondolkodtató.

Rogán Antal: Az előző két országgyűlési választás után sokan gondolják úgy gondolják, jó lenne egy olyan párt, amelyik új színt jelent a palettán, és amelyikkel a Fidesz koalíciót tud kötni. 2002 és 2006 tapasztalata az, hogy a Fidesznek szüksége van koalíciós partnerre.

- Ezek szerint a Fidesz változtat taktikáján, mert eddig arra törekedtek, hogy mindenkit beolvasszanak egyetlen nagy néppártba.

- Ez a magán véleményem. Én, kezdettől fogva azt gondoltam, jó, ha van olyan koalíciós partner, amelyikkel együtt tudunk működni. Az emberek a politikában valami újat szeretnének látni, azért mert a közélet egészével szemben rendkívül elégedetlenek, és ebbe bele kell érteni az ellenzéki pártokat is. Azt látják, hogy a közéleti viták többsége nem az életükről szól, így a polgármesterek és a képviselők összeférhetetlensége, vagy a képviselői költségtérítés sem. Ha a politikai elit képtelen lesz arra, hogy ezekre a kérdésekre reális választ adjon, akkor egy új politikai erő óhatatlanul létre fog jönni. Erre a kérdésre 2010-ig válaszolnia kell mind a Fidesznek, mind az MSZP-nek.

- Múlt héten, amikor Horn Gáborral interjút készítettem, nem gondoltam, hogy az ott elhangzottak még egy londoni elemzőház érdeklődését is felkeltik. Horn Gábor azt mondta: egy Orbán nélküli liberális konzervatív erővel el tudná képzelni a kormányzást. Ön el tud képzelni egy Orbán nélküli liberális-konzervatív pártot?

- A 'mi lett volna ha...' kérdéseknek nincsen semmi értelme. Van egy világos politikai helyzet. A jobboldal legnagyobb gyűjtőpártja a Fidesz, amelynek egységét egyedül Orbán Viktor tudja garantálni. Lehet, hogy az SZDSZ-nek tetszene, de az a Fidesz nem az a Fidesz lenne, mint ma.

- Orbán Viktor azt mondta, hogy a Fideszben vannak olyanok, akik a nagykoalíciót megfontolandónak tartják. Ön közéjük tartozik?

- Ma kizárt, hogy az MSZP és a Fidesz között a mostani személyi feltételek mellett egy ilyen létrejöjjön. Az együttműködés első feltétele Gyurcsány Ferenc távozása. A Fidesz a saját választóit köpné arcon, ha vele bármilyen formában összeállna. Ha a miniszterelnök mégis távozna, akkor előrehozott választásokat kellene kiírni. Előre rögzíteni kellene, bárki is nyer, kötelezően üljön le az ellenzékkel és kössön olyan megállapodást a programjáról, amit a parlamentben a politikai pártok többsége osztani tud.

A folytatásban arról, hogy miként akarja kitiltani a randalírozókat a Belvárosból. Szó lesz még a kormányzati negyedről, valamint Tarlós István örökös főpolgármester-jelöltről is.

következő oldal

Szerző: Apáti-Tóth Kata - STOP

Kapcsolódó cikkek
London szerint kockázatot jelentenek az SZDSZ-es nyilatkozatok
Az SZDSZ kormányozna egy Orbán nélküli Fidesszel
Rogán: "Ha Nagy Imre ma is élne, azt mondaná Gyurcsány Ferencnek, adja át a kormányzást egy másik baloldali politikusnak"
Október 23.: Rogán a jó fej polgármester
Horváth Ágnes megállapodott Rogán Antallal

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Apáczai-szobrot avatott és Czeglédi Díjat adott át Tőkés László

Kós András Apáczai Csere Jánost mintázó szobrát avatta fel Tőkés László királyhágómelléki református püspök kedden Nagyváradon. Ezt követően Czeglédy György Díjat adott át a nagyváradi gyülekezetek megbecsült presbitereinek.

Az első eseményre az újvárosi református templomban került sor a Nagyváradi Református Gyülekezeti Szövetség reformációi ünnepélye keretében, melyet istentisztelet előzött meg. Sipos Kund Kötöny nyírségi esperes hirdetett igét, alkalomhoz illően a reformáció jelentőségéről szólva. Ennek legfőbb értékeként a hitünk és identitásunk megvallását, az igazság követését és hirdetését nevezte meg. "Hazug, totálisan megromlott világban élünk, ezért kell mindig, mindenkinek, mindenhol az igazat mondani - ezt tesszük mi is 407 napja a Kossuth téren a hívekkel imádkozva, hiszen az Isten csak az igazságra adja áldását, a hazugoknak el kell veszni, el kell pusztulni, mert Jézus nagyobb mindenkinél, és Ő mondta: »Én vagyok az út, az igazság és az élet«" - hirdette a lelkész. Emlékeztetett: Luther akkor szállt szembe mindenkivel és ragaszkodott az igazsághoz, amikor megismerte azt, és nem tántorodott el tőle, ahogy a gályarabok sem, akik nem adták fel a hitüket sem lejért, sem forintért, sem reklámtollakért, ahogy ma is próbálják megvenni az embereket a szavazataik révén, vont párhuzamot az esperes.

Hermann János előadótanácsos a felavatás előtt álló szobrot méltatta, a tanulni utolsó erőnkkel is elvét nevezve meg Apáczai hagyatékaként, majd felkérte Tőkés Lászlót, szóljon a gyülekezethez és segítsen leleplezni a szobrot. A püspök köszönetet mondott az alkotónak, előrebocsátva, hogy az egyházkerület méltó helyén lel hamarosan otthonra a szobor.

Az ünnepséget követően a Czeglédi György Díj átadására került sor a Szakszervezetek Művelődési Házában. Elöljáróban Tőkés László elmondta, a díjalapítás az olaszi presbitériumból indult, és a világi egyházi szolgák megbecsülését hivatott kifejezni. A Nagyváradi Református Gyülekezeti Szövetség és a Nagyváradi Református Presbiteri Szövetség ennek érdekében hozta létre a Czeglédy György díjat. A névadó Nagyvárad reformációjának kiemelkedő alakja, az itteni egyházi élet vezéralakja, derült ki Tőkés László szavaiból. A díj emléket kíván állítani a 16. század viharaiban hely tálló reformátoroknak, akik munkássága révén létrejött Váradon a református egyház, másodsorban azon presbiterek szolgálatát ismeri el, akik az egyház, illetve a gyülekezet életében közmegbecsülésnek örvendő munkát végeznek vagy végeztek, folytatva Czeglédy György örökségét. A díj egy emléktáblából és egy oklevélből áll, és minden évben a tíz nagyváradi gyülekezet egy-egy presbiterének osztják ki. Ez volt az első alkalom.

(Tőkés László sajtóiroda)


A "Temesvártól Brüsszelig" című felhívás közzététele óta többen kérték, hogy csatlakozhassanak az aláírókhoz, nevükkel vállalva Tőkés Lászlónak, az erdélyi magyarok európai képviselőjének támogatását a november 25-i európai parlamenti választásokon.

Örömmel teszünk eleget kérésüknek. Amennyiben Ön személyes kiállásával is támogatja Tőkés László független jelölt megválasztását, szándékát jelezheti a csatlakozok@tokeslaszlo.ro e-mail címen, vagy kampányeseményeken a szervezőknél.

2007(1707).10.31.


Hírháló achívum CD
Kárpát-Haza
Nemzetőrség
Varga Domokos György honlapja
Egységben a Szent Koronával!
Az Atya, Anya és Fiú: a Maniheista szentháromság

Petíciózás


BANNERCSERE
Best of Gyurcsány 2
tovább dübörög a hazugság

és gyűjtemény

Dobogó
Hírháló archívum CD
Programajánló!
FEKETELISTA
Székely miatyánk
Magyar Arcképcsarnok
Nemzeti Hírháló blog
Egységben a Szent Koronával!
Civil Jogász Bizottság
Nemzeti Jogvédő Alapítvány

Újra Zenit TV
Erdélyi tájakon
Trianon Emlékmű
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Feltöltődés zenével
Hírvonal: 1/222-0343


Ingyenes Winamp programmal
Hírháló rádió

 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2




 
A hírlevelekben megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.
Nyomtatás | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés | Vendégkönyv
Feliratkozás | Leiratkozás | Szüneteltetés | Nagyobb betű | RSS | Levelezőlistánk