"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"




Kedves Barátaim! Magyar Keresztény Testvéreim!

Egy bátor magyar keresztény testvérünket saját egyháza részéről megtorlások sora éri. A megtorlás oka, hogy tavaly szeptembertől részt vasz erkölcsi forradalmunkban, hogy a Kossuth téren is Isten igéjét hirdetve szállt szembe a nemzerontó Gyurcsány kormánnyal.

Igen Ö az! Zámbó Károly Atya, katolikus pap, aki éjféli misét celebrált tavaly karácsonykor az acél kordonok előtt, aki mindég hitbéli irányt mutatott a forradalomnak.

Ezért a magatartásáért, bár ki nem mondva a hogy ez büntetés, káplánná leminősítve Dunaújvárosba helyezte Spányi Antal Püspök, azért, hogy eltávolítsák Budapestről, hogy elvegyék a lehetőségét is annak hogy ő részese legyen forradalmunknak.

Zámbó Atya még ez után sem hagyta cserben a Kossuth teret, és a két embernek is elég egyházi feladatainak ellátása mellett, ha csak tehette, feljött Budapestre, megkeresett bennünket, és velünk volt küzdelmünkben!

Legutóbb a szep. 15.-én a Hősök terén, -kérésemre- áldásban részesítette a Nemzeti Koordinációs Testület nagygyűlését, ez váltotta ki Spányi haragját, és rendelte ismét magához, és megfenyegetve a legszigorúbb egyházi fegyelmi eljárással, ami a papi hivatásgyakorlás eltiltását is jelentheti.

Már történ ilyen, akkor elkísértük néhányan a kihallgatásra, és volt is eredménye, mert akkor még nem történt semmi megtorlás, csupán figyelmeztette Spányi.

Most viszont nagyobb a baj! Élesbe fordult a megtorlás, ezért kérek mindenkit hogy kísérjük el Zámbó atyát, adjunk neki támaszt a bajban, és azt hiszem csöndes jelenlétünk a püspöki palota körül figyelmeztető jele lesz annak, hogy nem hagyjuk cserben papunkat!

Kisérjük el most is Zámbó atyát Székesfehérvárra, és ugyan úgy mint már történt, néma jelenlétünkkel figyelmeztessük Spányit a tisztességes magyarhoz méltó magatartásra.

Tehát Sékesfehérvár, püspöki palota, szeptember 20, de. 11.00 óra.

Baráti tisztelettel, Lvg. Rajkai Zsolt
Kérek mindenkit akinek címlistája van adja tovább a kérést.

*** ********************************************

Szabó Albert, Bácsfi Diána, szászlóégetés után következik a molotovkoktél?
Molotov koktélt dobtak egy SZDSZ irdodába
Klubrádió - 12:47

Molotov koktélokat dobtak az SZDSZ újbudai székházába mára virradóra, de azok nem robbantak be, így nem okoztak komoly kárt - közölte a kisebbik kormánypárt kerületi elnöke.

Balázs Gyula elmondta: kővel dobták be a XI. kerületi, Ecsed utcai központ ablakát, majd két - olajjal töltött -, meggyújtott palackot hajítottak be. Egy fültanú szerint - aki üvegcsörömpölést hallott - mindez éjfél körül történt.
Balázy Gyula úgy véli, tudatos lehetett az akció, hiszen az iroda egy félreeső, kertvárosi helyen van a kerületben. Hozzátette, külön szerencse, hogy nem robbantak be a palackok, ugyanis az irodában jelenleg egy festménykiállítást tartanak. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is zajlik - mondta.
(MTI)

*** ********************************************

Fidesz: nem jó Veres szövege, míg nem a lemondását jelenti be
2007.09.18 12:53 fidesz.hu - MA.hu

Szijjártó Péter Veres János sajtótájékoztatójára reagálva kijelentette: a sajtótájékoztatónak semmi értelme sem volt, hiszen nem a pénzügyminiszter távozásának bejelentésével ért véget - olvasható a párt weboldalán.

Holott - mint mondta - a lemondás lenne az egyetlen elfogadható lépés a részéről, hiszen mind külföldön, mind pedig belföldön elvesztette a hitelességét.

Veres hazugságaival, a magyar gazdaságról szóló valós adatok eltitkolásával és hamis adatok nyilvánosságra hozásával már rengeteg kárt okozott a magyar gazdaságnak - hangsúlyozta a Fidesz szóvivője. A miniszter hitelessége kül- és belföldön egyaránt elveszett - mondta.

Kijelentette, hogy a belföldi hitelvesztésnek az az oka, hogy ő is részese volt annak a csapatnak, mely eltitkolta az emberek elől a gazdaság valós helyzetét. Felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány a köztársasági elnököt is átverte, ugyanis amikor Sólyom László jelentést kért a magyar gazdaság helyzetéről, akkor a kormány egy olyan dokumentumot adott át neki, mely eltitkolta a valós helyzetet, s hamis adatokat közölt.

De nem csak belföldön, hanem külföldön is elvesztette a hitelét, hiszen az EU különböző tisztségviselői minden bizonnyal hosszasan tudnának mesélni arról, hogy milyen változáson mentek keresztül a magyar gazdaság állapotáról szóló mutatószámok - utalt rá a képviselő.

S mindemellett Veres János - Gyurcsány Ferenc és Kóka János mellett - személyében is felelős a gazdasági és pénzügyi válság kialakulásáért, ugyanis Magyarországon a gazdasági növekedés gyakorlatilag megszűnt, az infláció pedig drámai méreteket ölt, a reálbércsökkenés tovább folytatódik, az emberekre nehezedő adóterhelés pedig tovább nő - sorolta a válság jeleit Szijjártó Péter.

Magyarországon tehát pénzügyi és gazdasági válság van, aminek kialakulásáért Veres János személyében is nagymértékben felelős - húzta alá a politikus.

Kapcsolódó írások:
   Veres: a költségvetés bevételi és kiadási többletei 2007-ben »
   Veres: stabilizáció, kiegészítve nyugdíj- és egészségügyi reformmal »
   Jobb, ha olcsóbb a telked - Veres a 15 milliónál drágábbak után fizettetne áfát! »
   Veres: 30 milliárd többletjövedelem az adózóknak »

*** ********************************************

Kóka pert vesztett a Heti Válasszal szemben
[origo] 2007. 09. 18., 13:05Utolsó módosítás: 2007. 09. 18., 13:09

Két sajtó-helyreigazítási pert is megnyert a Heti Válasz Kóka János ellen. Az eljárásokat a gazdasági miniszter a hetilap két cikke miatt kezdeményezte.

Jogerősen elvesztett két pert Kóka János a Heti Válasszal szemben. A bíróság keddi ítéletei a Színlelt vagyonbevallás és a Szervezett felvilág című cikkeket érintik, melyek a hetilap januári és februári számaiban jelentek meg.

A hetilap első írásában azt állította, hogy Kóka megtalálta a módját, hogy ne kelljen bevallania egy jelentős ingatlant a vagyonnyilatkozatában. A másik cikkben pedig arról írtak, hogy miként juthatott három ciprusi off-shore társaság három hónap alatt hárommilliárd forinthoz. A Heti Válasz szerint az üzlet nem jöhetett volna létre a miniszter sógora, családi ügyvédje, egyik vitorlástársa, valamint több állami óriáscég nélkül.

*** ********************************************

A Magyar Rádió elé vonulnak a Kossuth tériek
2007-09-18 13:08:19 VGO

A Magyar Rádió elé jelentettek be tüntetést kedden az Országos Rendőr-főkapitányságon a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 elnevezésű csoportosulás vezetői - idézi a Híradó a távirati irodát.

A Kossuth tériek csütörtökön 18 órától akarnak tüntetni a Magyar Rádió előtt. Gonda László és Bene Gábor az ORFK székháza előtt várakozó újságíróknak elmondták, hogy kedd este a Szabadság tér előtt fognak demonstrálni.

Petíciót terveznek átadni a Magyar Televízió vezetőinek, és azt akarják elérni, hogy követeléseiket saját maguk olvashassák be a köztelevízióban.
VGO-MTI-MTV

*** ********************************************

Ma este a Szabadság téren fognak tüntetni
NOL - Népszabadság Online - 2007. szeptember 18.

A Magyar Rádió elé jelentettek be tüntetést az Országos Rendőr-főkapitányságon a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 elnevezésű csoportosulás vezetői.

Gonda László és Bene Gábor közlte: kedden este a Szabadság téren fognak tüntetni, ahol petíciót terveznek átadni a Magyar Televízió vezetőinek, és azt akarják elérni, hogy követeléseiket saját maguk olvashassák be a köztelevízióban.

Gonda úgy fogalmazott: ha a "hatalom" nem akar valódi társadalmi párbeszédet és csak a "megmondó embereit hívja be a köztelevízióba, akkor mi, azt hiszem, át fogjuk a terepet engedni azoknak az erőknek, akik régóta mozgolódnak ebben az országban".

Hozzátették: emellett azt akarják, hogy a parlamenti pártok képviselői a sajtó nyilvánosság tárgyaljanak velük.
(MTI)

*** ********************************************

Sárga csillagot tűznek magukra a békéscsabai zsidók
2007-09-18 10:52 Barikád.hu

Mellükre tűzött sárga csillaggal tiltakoznának a békéscsabai zsidó hitközség tagjai a magyar gárda helyi rendezvénye ellen - közölte a hitközség elnöke egy megyei hírportállal. Moskovits Sándor elmondta: ha a magyar gárda megtartja a szeptember 27-re tervezett fórumát a békéscsabai ipartestület székházában, akkor, mint ahogy a hitközség elöljárósága döntött erről, blokád alá vonják az épületet és csendesen demonstrálnak. Hozzátette: bízik abban, hogy a bérbeadó meggondolja magát, s nem kerül sor a rendezvényre, s miután a tagságban félelmet ébresztett a gárda megalakulása, még "Auschwitz" feliratú táblát is fel kívánnak mutatni.

Kertész János, a helyi ipartestület vezetője a távirati iroda érdeklődésére elmondta, hogy a rendezvény helyi szervezőjével valóban megállapodtak, ám az ipartestület nem kíván politizálni, ezért visszalépnek a bérbeadási szándékuktól.

Samu Tamás Gergő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békés megyei szervezője az MTI-től értesült a békéscsabai hitközség szándékáról. Mint mondta, lakossági fórumot szerveznek, s azon be kívánják mutatni a gárdát. A fórumon szerinte nem is kerül szóba a zsidóság, ezért nem is érti, miért akarnak demonstrálni. Arra a kérdésre, hogy mit tesznek, ha felmondják a terembérletet, kijelentette: akkor más helyszínen fogják megrendezni a fórumot.

A barikád.hu is megkereste a megyei szervezőt, aki telefonon elmondta: szeretettel várják Moskovits urat és a hitközség tagjait a rendezvényre, hogy beszélgessenek a Magyar Gárdáról. Samu Tamás Gergő szerint egy fórum ellen nem tüntetni kell, hanem részt kell azon venni, és ott kell mindenkinek kifejtenie véleményét.

MTI-barikád.hu

Kapcsolódó cikkek:
A Magyar Gárda akciója Szarvason
Magyar Gárda: Csak azért is országjárás! (Frissítve)
2007(1707).09.18

Hírháló achívum CD
Kárpát-Haza
Nemzetőrség
Varga Domokos György honlapja
Egységben a Szent Koronával!
Az Atya, Anya és Fiú: a Maniheista szentháromság
Best of Gyurcsány 2
tovább dübörög a hazugság

és gyűjtemény

Dobogó
Hírháló archívum CD
Aláírásgyűjtés:
Programajánló!
FEKETELISTA
Székely miatyánk
Magyar Arcképcsarnok
Nemzeti Hírháló blog
Egységben a Szent Koronával!
Civil Jogász Bizottság
Nemzeti Jogvédő Alapítvány

Újra Zenit TV
Erdélyi tájakon
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Feltöltődés zenével
Hírvonal: 1/222-0343
Hírháló rádió

 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2




 
A hírlevelekben megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.
Nyomtatás | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés | Vendégkönyv
Feliratkozás | Leiratkozás | Szüneteltetés | Nagyobb betű | RSS | Levelezőlistánk